Bükfürdö - ALL INCLUSIVE autobusem
Doprava autobusem

TERMÁLNÍ LÁZNĚ BÜKFÜRDÖ 2024

Hotel Hunguest Bük**** ALL INCLUSIVE

4-denní zájezd

 

Bükfürdő - prvotřídní osvěžení, relaxace a regenerace.

Léčivé koupele Bük je nejnovější lázeňské centrum v Maďarsku v blízkosti rakouských hranic, pouze 345 km od Prahy, 57 km od Šoproně a 220 km od Budapešti. Leží v nadmořské výšce 150 m n. m. 
 
Kariéra lázeňské vody v Büku začala před 25 lety, když hledači ropy, pracující v této oblasti, byli odměněni za svou práci šedesát metrů vysokým výtryskem vody. Léčivá voda o teplotě 58°C má mimořádně vysoký obsah železa, je to charakteristická zemito-vápenitá voda s konstantním podílem vápníku, hořčíku a hydrogenuhličitanů. Při koupelové léčbě je vhodná pro léčení poruch pohybového ústrojí, pro poúrazovou terapii a pro léčení nemocí páteře. Jako pitná kúra je doporučována v případech překyselení žaludku a zažívacích potížích. Léčebné lázně Bük se staly jedněmi z nejznámějších a nejpopulárnějších léčebných lázní v Evropě. V současnosti se jedná o druhé největší lázně v Maďarsku, které zároveň nabízejí perfektní rekreaci všem generacím hostů. Lázně, zaujímající 14 hektarů, jsou skutečným lázeňským komplexem, očekávajícím vaši návštěvu s nabídkou 27 bazénů s celkovou vodní hladinou větší než 5100 m2.
 
Voda v našich léčebných bazénech má teplotu 32-38 °C, teplota vody v plaveckých bazénech je mezi 26 a 28 °C, děti jsou srdečně očekávány v brouzdalištích určených pouze jim, ve kterých se mohou cákat v naprostém bezpečí. Komplex skluzavek dostupných zdarma ve vás zanechá nezapomenutelné zážitky. Děti si mohou po koupání hrát na momentálně nejmodernějším hřišti; dospělým toužícím po relaxaci je k dispozici rozlehlé útočiště s pohodlnými lehátky. V našem Rekreačním parku můžete regenerovat ze své každodenní únavy v tichém, klidném a zeleném prostředí. Zastřešené zážitkové koupele v Parku jsou otevřeny celoročně a nabízejí osvěžení všem generacím hostů. 
  
Mezi hlavní pozoruhodnosti okolí Büku patří zámek Szapáry a za návštěvu stojí blízký Kőszeg, jedno z nejhezčích historických městeček Maďarska, a Velem (klimatické středisko s výborným, osvěžujícím vzduchem) nebo Szombathely, místo obývané od dob Římanů, kde se nachází mnoho architektonických památek, včetně zajímavé, hodně navštěvované svatyně bohyně Isis. Kdo vyhledává kulinární zážitky hodné králů, také nalezne vše přímo v Bükfürdő: čeká na něj řada restaurací a snack-barů. 
 

UBYTOVÁNÍ

Hotel Hunguest Bük**** je propojen s termálními lázněmi krytou, vytápěnou, spojovací chodbou, takže hosté mohou procházet v županu. Hotel nabízí 1- a 2-lůžkové pokoje s možností přistýlky. Pokoje jsou pohodlně vybaveny. Každý pokoj má vlastní WC, koupelnu s vanou nebo sprchou, župany, klimatizaci, fén, SAT-TV, telefon, Wi-Fi, trezor, mini-bar a většina pokojů má balkon. Ubytování budeme v části East Wing, která nabízí stravování formou all inclusive.

V CENĚ ZÁJEZDU JE ZAHRNUTO:

    • doprava autobusem z Pelhřimova, Humpolce a Jihlavy
    • 3x ubytování v hotelu Hunguest Bük**** včetně vstupů do termálu přes hotel, klima. 2-lůžkové nebo 1-lůžkové pokoje
    • 4x vstupy do léčebných a zážitkových termálních lázní Bükfürdö Thermal&Spa
    • vstupy do saunového světa a do fitness na hotelu a wellness centra hotelu v jeho druhém křídle
    • 3x ALL INCLUSIVE na hotelu formou bohatých švédských stolů: stravování 7-21 hodin, konzumace nápojů 7-22 hodin
    • pobytová taxa
    • pojištění proti úpadku CK
    • delegátská činnost
 
  Příplatek za 1-lůžkový pokoj ve výši 2 890,- Kč 
  Dítě do 4 let na pokoji s rodiči zdarma. Další dětské ceny na vyžádání dle věku dítěte.
 
 Odjezd z Pelhřimova předběžně v 5.00 hod., dále z Humpolce a Jihlavy. Odjezd z Vodňan a Strakonic předběžně ve 3.00 hod, příplatek 500,- Kč. Odjezd     z Vlašimi předběžně ve 4.00 hod, příplatek 500,- Kč.
  
  Nezapomeňte! – i do Maďarska je třeba si udělat cestovní připojištění na cesty do zahraničí - možno v CK od 40,- Kč/den včetně storna.

Rezervovat