KANTON TICINO

ŠVÝCARSKO – KANTON TICINO – PRIMADENGO

Pozvánka za poznáním Švýcarska v kantonu Ticino

6-denní zájezd

 

 

V CENĚ ZÁJEZDU JE ZAHRNUTO:

  • 3x ubytování – Primadengo u Airola v průsmyku San Gottardo = turistická ubytovna
  • doprava lux. autobusem
  • 3x česká polopenze
  • pobytová taxa, pojištění proti úpadku CK
  • organizační a průvodcovská činnost

 

PROGRAM:

1. den:

Odjezd ve večerních hodinách.  Přesun přes Rakousko, Německo, Lichtenštejnsko do Švýcarska.

2. den:

Prohlídka čokoládovny Alpenrose v Luganu - ochutnávka zdarma, možnost nákupu čokolád. Po trase přejezd průsmykem St.Bernardino - nádherná vyhlídka na okolní hory. Odjezd do Bellizony - hlavního města kantonu Ticino – města tří hradů. Odjezd do Biasci, turistika křížovou cestou, vodopády, ubytování v Ambri - Quinto. Večeře.

  

3. den:

Po snídani odjezd do Ascony a Locarna, dvou překrásných lázeňských měst na břehu jezera Lago Maggiore. Prohlídka Locarna města filmového festivalu, procházky po nádherných promenádách, procházka na vyhlídku do kláštera Gran Sasso nebo koupání v jezeře. Odjezd z Locarna do Porto Ronco, odjezd lodí na „ostrov květin“ Brissago. (v případě časové rezervy na zpáteční cestě prohlídka kamenného údolí Verzasca.) Návrat. Večeře.

 

4. den:

Po snídani odjezd zubačkou do nadmořské výšky 2000 m, poté horská túra dle výběru požadované náročnosti v okolí tří překrásných Ritomských ledovcových jezer. Návrat,večeře.

  

5. den:

Snídaně. Odjezd 13-ti km tunelem San Gottardo do Luzernu - klenotu Švýcarska na břehu Vierwaldstatter See. Přejezd do Vaduzu - hlavního města knížetství Lichtejnštejnského na krátkou prohlídku. Odjezd do Innsbrucku - hlavního města Tyrolska na večerní procházku (Goldendach, Maria Theresia Strasse a další ).

6. den:

Příjezd na místo odjezdu v dopoledních hodinách.

Rezervovat